Vinn boka til Kokkejævel

Vi tok en prat med Kokkejævel i mandagens episode.

Vi har pratet med Kokkejævel. Eller det vil si, han pratet på både innpust og utpust. Ikke gå glipp av episoden!


I den forbindelse kan du vinne boka hans signert.

Gå inn på vår instagram og følg siden vår så er du med i trekningen.19.04.2021

Vi har satt verdensrekord

Farskapet sendte live fra Gaustadtoppen

Lørdag 17 April sendte Farskapet live på Facebook og Youtube fra Gaustadtoppen! Ca 5.000 seere var innom og fikk med seg hendelsen!


Har du ikke sett rekordsendingen så finner du den på våre facebook-side. Eller ved å klikke på denne linken til vår Youtube-kanal.17.04.2021

Så du oss på God morgen Norge?

Farskapet gjestet sofaen til Vår

Mandag 15 mars satt Farskapet i den gula sofa hos God morgen Norge og snakket med Vår Staude om det å være tenåringsfedre. 


Vi snakket litt om hvorfor vi startet podcast og litt om Tik Tok. Dette var noe av det gøyeste vi har gjort, og tiden gikk så alt for fort.


Fikk du ikke sett oss, så søker du bare opp God morgen Norge i TV2 Sumo så ser du det der gratis.


Denne lever vi lenge på!


16.03.2021

Denne månedens gjest!

Vi tok jomfrudommen hans

Denne uken kan du høre Doc fra Norske rednecks fortelle røverhistorier fra bygda, og fra tiden som pappa. 


Vi tok jomfrudommen til Doc når det gjelder podcast. Denne episoden leverer historier fra hans tid som pappa med masse latter og morsom stemning.


Bli kjent med Doc og hans forhold til sin datter, og om tiden på TV de siste årene. Du finner episoden der du laster ned podcast...


03.03.2021

Første episode er servert!

Nyt den, en bit av gangen

Nå har vi hatt premierenerver i flere dager, men nå kan vi endelig senke skuldrene og slippe jubelen løs.

Første episode er tilgjengelig der du laster ned dine pocaster.


Lytt på den og fortell oss gjerne hva du synes. Vi håper på mest mulig tilbakemelding!


Det har gått fort, men det kjennes ut som flere måneder. Vi er lettet og glade, og gleder oss til fortsettelsen.  Vi synes det er deilig å være i gang men vi hviler ikke på de såkalte laubærene. Vi kjører på for å levere norges beste pappapodcast til folket!


15.02.2021

Teaseren er ute!

Sjekk den ut nå

Vi slapp idag teaseren til den første sesongen av vår podcast. Den finner du alle steder der du laster ned dine podcaster.


Vi hadde blitt veldig glade om du tok deg tid til å gå inn å abonere og følge oss enten det er i Spotify, Apple Podcast, Google Podcast eller hvilken som helst annen podcast-app,


Det viktigste er uansett at du koser deg med podcasten.


Men ikke glem å følge oss og abonere da :)


08.02.2021

Våre samarbeid

Adlink og Aim studios

Vi vil bare benytte anledningen til å skryte litt av våre samarbeidspartnere.


Aim studios lar oss få bruke studio og lydutstyr så mye vi bare orker. De legger til rette for oss og gjør det mulig å spille inn når det passer for oss. Aim studios har også masse andre muligheter i form av lyd, lys, bilde, video, e-sport og promo/markedsføring.


Sjekk dem ut her:

https://aimstudios.gg/


Adlink tar seg av alt det kommersielle ved vår podcast.  De vil være vår partner når det kommer til markedsføring og salgsrepresentasjon. De stiller også med kunnskap og hjelper til med alt vi måtte lure på.


Sjekk dem ut her:

https://adlink.no/


05.02.2021

Vi inngår avtale

med Adlink

Vi har rett før helgen inngått en avtale med Adlink. Adlink skal ta seg av alt det kommersielle ved vår podcast.  De vil være vår partner når det kommer til markedsføring og salgsrepresentasjon.


Adlink satser på podcaster og influencere, noe som passer oss perfekt. De har store navn i sin stall. Med Adlink ved vår side har nå tatt et stort steg mot å treffe et enda bredere publikum og kunne etablere oss i podtoppen.


Vi er strålende fornøyd med å ha Adlink med oss. Vi tar helg med et stort smil om munnen.


https://adlink.no/podkaster


29.01.2021

Endelig i

studio

Endelig har vi fått prøvd oss i studio. Det er viktig at alt fungerer prikkfritt når det kommer til det tekniske. Lyden skal være feilfri. Det sørger Aim Studios i Fredrikstad for. Proft lydstudio med proffe folk. Her kommer vi til å trives. Første dag i studio ga oss et fyrverkeri av en episode. Dette kan dere bare glede dere til. Vi kan nesten ikke vente!


27.01.2021